Sportpark de Wilskracht

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

Ja, ik word Vriend(in) van DWOW Handbal!

Vrienden van handbalvereniging D.W.O.W. 2024/2025

Nieuw in 2024! Wordt nu een ‘clubvriend’ van handbalvereniging DWOW.

De Vrienden van DWOW Handbal is een initiatief om extra opbrengsten te genereren voor onze vereniging. Hiermee kunnen we leuke clinics voor onze spelers of onze trainers laten verzorgen, noodzakelijke trainings items aanschaffen en/of andere bijzondere wensen en investeringen uit (laten) voeren.

Wie kunnen lid worden van De Vrienden van DWOW Handbal?

Iedereen die de DWOW Handbal een warm hart toedraagt kan lid worden. De vriendenwerving richt zich niet alleen op bestaande leden maar ook op oud-leden en supporters, opa’s, oma’s, broers, zussen, buren en iedereen die behoefte voelt ons te helpen.

Wat krijg je als vriend van DWOW Handbal?

Je naam wordt vermeld op een spandoek die zichtbaar op wedstrijddagen bij het veld staat. Daarbij krijg je enorm veel waardering vanuit de club om samen ervoor te zorgen dat de leden een onbezorgde en leuke tijd beleven, dit in combinatie met gedegen trainingen door de mede door U gesponsorde clinics en trainingsmaterialen. En als allerbelangrijkste krijgt U een grote glimlach van al onze talenten van DWOW-Handbal!

Wat is de jaarlijkse bijdrage?

De jaarlijkse bedrage van de ‘Vrienden Van’ bedraagt € 25,- per donateur. Looptijd is dit seizoen van 14 Oktober 2024 tot 14 oktober 2025 (met dien verstande dat we gedurende volgende zomervakantie dit project gaan evalueren).

Het spandoek zal jaarlijks opnieuw gemaakt worden. Het sponsorbedrag zal vervolgens elk jaar automatisch geincasseerd worden, echter is het natuurlijk mogelijk om éénmalig €25 te sponsoren. Wanneer u voor 1 september opzegt zal er geen automatische incasso volgen. Natuurlijk krijgt u op tijd een bericht van ons voor het volgende jaar, want we hopen natuurlijk dat u de sponsoring door wilt zetten.

Hoe werkt het?

  • Geef je op via het formulier op de website
  • Doe dit voor 01-10-2024
  • Vanaf 14-10-2024 zal dit spandoek hangen bij de thuiswedstrijden van handbalvereniging DWOW.


Heb je vragen over de ‘vrienden van’ handbalvereniging D.W.O.W. of andere mogelijkheden van sponsoring? Stuur een bericht naar penningmeester@dwow-handbal.nl

Inschrijven als Vriend(in)