Sportpark de Wilskracht

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

Speculaasactie

Doe dit jaar mee met de DWOW Handbal Speculaaspoppen Actie en help onze club aan een extraatje om weer mooie nieuwe materialen aan te kunnen schaffen. De overheerlijke speculaaspoppen worden geproduceerd in Broek op Langedijk, een echt ‘streekproduct’. Ze zijn 50 cm (een halve meter!) lang, 500 gram zwaar en kosten slechts € 6,50. Daarbij zitten ze in een superleuk doosje waardoor het een mooi cadeau is voor de decembermaand.

De speculaaspoppen zijn vanaf 1 oktober bij onze leden te bestellen, zo helpt u hen misschien nog wel op TOPscorer te worden in deze actie. Kent u geen van onze leden stuur dan een mail aan penningmeester@dwow-handbal.nl en u bent ervan verzekerd dat u de poppen in huis krijgt. Meer dan 50% van de verkoopprijs gaat naar onze club dus we zijn blij met elke pop die u bestelt!

SPECULAASPOPPEN VAN DWOW HANDBAL, EEN MOOI GESCHENK VOOR FAMILIE, VRIENDEN, COLLEGA’S EN ZAKENRELATIES, BESTEL ZE NU!

Steun DWOW HANDBAL

ook sponsor worden van D.W.O.W. Handbal?

Al vanaf € 80,- per jaar bent u bij ons bordsponsor en hangen wij uw reclame-uiting langs ons handbalveld. Uiteraard kunnen we ook een sponsorvoorstel op maat maken voor meer ambitieuze sponsoren of kunt u zich aanmelden als shirtsponsor, ballensponsor.

 

intresse?

En wilt u onze club ook ondersteunen en uw naam aan deze snelle, gezellige balsport verbinden?

Neem dan contact op met onze penningmeester Sandra Munster via penningmeester@dwow-handbal.nl .