Sportpark de Wilskracht

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

SponsorKliks 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan DWOW Handbal, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DWOW Handbal ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar DWOW Handbal.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je DWOW Handbal ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DWOW Handbal. Voor jou een kleine moeite, voor DWOW Handbal zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DWOW Handbal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert DWOW Handbal hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch DWOW Handbal weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DWOW Handbal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert DWOW Handbal dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van DWOW Handbal

Steun DWOW HANDBAL

ook sponsor worden van D.W.O.W. Handbal?

Al vanaf € 80,- per jaar bent u bij ons bordsponsor en hangen wij uw reclame-uiting langs ons handbalveld. Uiteraard kunnen we ook een sponsorvoorstel op maat maken voor meer ambitieuze sponsoren of kunt u zich aanmelden als shirtsponsor, ballensponsor.

 

intresse?

En wilt u onze club ook ondersteunen en uw naam aan deze snelle, gezellige balsport verbinden?

Neem dan contact op met onze penningmeester Sandra Munster via penningmeester@dwow-handbal.nl .