Zuiderzeehal Wieringerwerf

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

Inschrijformulier




Zoals bij veel verenigingen zijn er ook bij ons vrijwilligers actief op allerlei gebieden.

Voor alle ouders van jeugdleden en voor senioren leden is het verplicht om een taak ter vervullen. Behalve dat het belangrijk is dat iedereen dit doet is het ook nog eens erg gezellig om samen wat te doen.

Voor een aantal taken wordt u automatisch ingedeeld. Hiervoor ontvangt u via de mail een lijst met data voor schoonmaken van o.a. buitenterrein.

Verder zijn er een aantal taken waar wij als vereniging ook altijd uw hulp bij kunnen gebruiken.
Hieronder kunt u aanvinken waar u bij zou kunnen helpen.
Fluiten van wedstrijden bij de jeugd. Hoe meer scheidsrechters hoe minder de belasting. Gemiddeld wordt er twee keer in de maand thuiswedstrijden gespeeld. Misschien vindt u het leuk om de D en C jeugd te fluiten. Met genoeg scheidsrechters gaat het om 1 a 2 wedstrijden in de maand. De indeling wordt van te voren gemaakt.
Wat is er leuker dan (helpen)trainingen geven aan uw kind. Hoe meer trainers hoe beter de taken verdeeld kunnen worden. Misschien heeft u een uurtje in de week over om deze taak op u te nemen. Daar maakt u een heel veel kinderen erg blij mee.
Meegaan met uw kind naar de wedstrijden is natuurlijk super leuk. Natuurlijk heeft ieder team ook een enthousiaste ouder nodig als coach. Het coachen bestaat uit het attenderen van de ouders via de app over vertrektijden ect. en natuurlijk het coachen van de wedstrijd. Twijfelt u omdat u er niet elk weekend bij kan zijn geef u dan evengoed op. Misschien kan het coachen samen met andere ouder ingepland worden.
Lijkt het u leuk om een bestuurstaak op zich te nemen geef dat dan hier aan. U kunt denken aan penningmeester, wedstrijdsecretariaat, algemeen bestuurslid, communicatie ect. Uiteraard worden bestuursleden altijd officieel benoemd tijdens de algemene leden vergadering.
Vindt u het leuk om mee te helpen in een commissie. Bijvoorbeeld de activiteiten commissie en/of sponsorcommissie zijn hard opzoek naar ouders die hun willen bijstaan in de taken van de commissie.

doemee!

Ben je tussen de 6 en 14 jaar oud en woon je in Wieringerwerf, Middenmeer, Slootdorp of Kreileroord en wil je graag handballen. Kom dan nu handballen bij DWOW.

Train 6 keer gratis mee en je wilt nooit meer anders!

Bestuur DWOW Handbal