HANDBALVERENIGING DWOW

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

De trainers worden getraind

Zoals jullie wel weten is een heel aantal trainers, coaches en scheidsrechters aan het leren geslagen. Bart Vossen, Kim van Soesbergen en Esther Stam hebben alle theorie certificaten van de vijf(!) modules van Handbaltrainer 2 en van de module ‘een beetje opvoeder’ met succes binnen gesleept.

Sabine van Biljouw is geslaagd voor de module BC trainer en ‘een beetje opvoeder’ en Julia van Empel is van start gegaan met ‘een beetje opvoeder’. Daarnaast zijn de scheidsrechters in opleiding om ook daar meer gecertificeerde vrijwilligers aan de slag te hebben. Zo worden we als club met z’n allen steeds wijzer.

We zijn als bestuur enorm trots op al onze vrijwilligers die het samen mogelijk maken om de sport actief te beleven. Heb je ook zin om geschoold te worden als trainer, coach of scheidsrechter? Meld je dan bij het bestuur en we kijken wat de mogelijkheden zijn. We wensen iedereen die nog bezig is met spelregelbewijzen en/of trainingen veel succes!

Picture of ZoBlauw

ZoBlauw

Dit bericht is geplaatst door ZoBlauw de website beheerder van DWOW-Handbal.nl. Heeft u ook berichten voor de website of voor de nieuwsbrief stuur uw berichten dan naar communicatie@dwow-handbal.nl.