HANDBALVERENIGING DWOW

Welkom bij

HANDBALVERENIGING DWOW

Open Beach Handball clinic

Op zaterdag 28 augustus organiseert D.W.O.W. Handbal een open Beach Handball clinic in de zandbanen van de Wieringermeerruiters in Middenmeer. De clinic wordt verzorgd door Marieke Kalverda en is toegankelijk voor iedereen in de leeftijdscategorie 6-16 jaar. De eerste clinic is om 10.00 uur gepland, waarna aansluitend de verschillende leeftijdscategorieën aan bod komen. Om 13.30 uur eindigt het programma. Speciaal voor deze clinic zet het NHV (Nederlands Handbal Verbond) Beach Handball banen uit in het zand bij de Wieringermeerruiters.

Astrid Karman, voorzitter van de handbalvereniging: ‘we zijn heel blij ons nieuwe handbal seizoen met de open clinic te kunnen starten. Op deze manier kan iedereen die het leuk vindt kennis maken met de handbal sport en met onze vereniging in de Wieringermeer. Het is natuurlijk een buitenkans om aan de clinic van Marieke te mogen deelnemen. Marieke is een enthousiaste handbaltrainster die zelf ook eerste divisie heeft gespeeld, zij kan ons van alles leren.’

Deelname aan de clinics is gratis, meer informatie is te vinden op www.handbal.nl/handbalzomer. Aanmelden kan via penningmeester@dwow-handbal.nl o.v.v. je naam en leeftijd.

D.W.O.W. Handbal
D.W.O.W. Handbal biedt handbal aan zowel jeugd als volwassenen. Op dit moment variëren de leden in leeftijd van 5 tot 50 jaar. Voor diegene die het ook leuk lijkt om in teamverband te sporten is het altijd mogelijk om 6x gratis mee te trainen, aanmelden hiervoor kan via leden@dwow-handbal.nl

Foto van ZoBlauw

ZoBlauw

Dit bericht is geplaatst door ZoBlauw de website beheerder van DWOW-Handbal.nl. Heeft u ook berichten voor de website of voor de nieuwsbrief stuur uw berichten dan naar communicatie@dwow-handbal.nl.